Били Айлиш облече Oscar de la Renta, но е имала голямо условие

Музикалната сензация е останала очарована от идеята да облече творение на марката, но не и преди екипът ѝ да направи огромна промяна.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 септември 2021

Видяхте зашеметяващия Met Gala дебют на Били Айлиш.

Изпълнителката на "bad guys" облече прасковена рокля от тюл с етикет Oscar de la Renta, но преди това за пореден път е използвала влиянието си, успявайки да провокира положителна промяна в редиците на луксозния бранд.

Няколко месеца преди 13 септември Айлиш е искрено очарована от идеята да облече нещо на иконичната модна къща, но казва, че ще го направи, само ако те спрат да продават естествени кожи.

Били Айлиш облече Oscar de la Renta, но е имала голямо условие

В свое интервю Били казва, че е "поласкана" да бъде "катализатор" на промяна, но все пак е била шокирана, че "носенето на кожи не е напълно забранено със закон в 2021."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ RED CARPET ВИЗИИ ОТ MET GALA 2021

Креативните директори на Oscar de la Renta Фернандо Гарсия и Лора Ким не са използвали естествена кожа в последните си колекции, но обещават да прекратят порочната политика.

Първата поява на Били на Met Gala съвпадна и с ангажимента ѝ на домакин на голямата вечер, заедно с Тимъти Шаламе, Наоми Осака и Аманда Горман.

Страхотната рокля с почти петметров воал бе подчертана от разрошен боб, смела черна очна линия и устни в тъмночервено. Иноватор във всеки възможен смисъл.

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA