Били Айлиш облече Oscar de la Renta, но е имала голямо условие

Музикалната сензация е останала очарована от идеята да облече творение на марката, но не и преди екипът ѝ да направи огромна промяна.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 септември 2021

Видяхте зашеметяващия Met Gala дебют на Били Айлиш.

Изпълнителката на "bad guys" облече прасковена рокля от тюл с етикет Oscar de la Renta, но преди това за пореден път е използвала влиянието си, успявайки да провокира положителна промяна в редиците на луксозния бранд.

Няколко месеца преди 13 септември Айлиш е искрено очарована от идеята да облече нещо на иконичната модна къща, но казва, че ще го направи, само ако те спрат да продават естествени кожи.

57

В свое интервю Били казва, че е "поласкана" да бъде "катализатор" на промяна, но все пак е била шокирана, че "носенето на кожи не е напълно забранено със закон в 2021."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ RED CARPET ВИЗИИ ОТ MET GALA 2021

Креативните директори на Oscar de la Renta Фернандо Гарсия и Лора Ким не са използвали естествена кожа в последните си колекции, но обещават да прекратят порочната политика.

Първата поява на Били на Met Gala съвпадна и с ангажимента ѝ на домакин на голямата вечер, заедно с Тимъти Шаламе, Наоми Осака и Аманда Горман.

Страхотната рокля с почти петметров воал бе подчертана от разрошен боб, смела черна очна линия и устни в тъмночервено. Иноватор във всеки възможен смисъл.

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA