Ан Хатауей категорично облече IT костюма на пролетта

Актрисата пристигна в Ню Йорк, за да представи новия си проект, но вниманието някак естествено отиде в друга посока.

Ан Хатауей направи онова, за което всички мислим в последните дни - посрещна пролетта. С безкрайно цветен аутфит, достоен да бъде IT моделът на този сезон.

Звездата от "Дяволът носи Прада" пристигна в Ню Йорк, за да гостува в The Late Show With Stephen Colbert, където представи най-новия си телевизионен проект, но някак всички в интернет пространството обърнаха внимание на нейния ярък костюм от три части с етикет Christopher John Rogers.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 10-ТЕ НЕЩА, ОТ КОИТО АН ХАТАУЕЙ ИМА НУЖДА В ЖИВОТА СИ

Matching сетът от тазгодишната resort колекция на бранда включва топ, широки панталони и очевидно oversize блейзър с кръгови акценти в ярки цветове като оранжево, червено, лилаво, синьо и зелено. Самата визия актрисата допълни с асиметрични диамантени обици, токчета и вече запазения като нейна марка полуоткрит бретон.

По време на участието си във вечерното токшоу, Хатауей разказа повече за новата лимитирана поредица "WeCrashed", която ще атакува каталога на Apple TV+ този петък.

ан хатауей

Базирана на реалния живот на Адам и Ребека Нойман, които стартират WeWork, продукцията, начело с Ан и умопомрачителния Джаред Лето, ще разкаже историята на бизнеса от неговото създаване до изключително бързото му изравняване със Земята.

Самата тя споделя, че е била толкова отдадена на ролята, че е започнала да прави йога и да спазва вегански режим, за да влезе под кожата на своята героиня.

Честно казано, вече видяхме няколко негативни отзива за проекта на стрийминг платформата, но продължаваме да се питаме колко зле може да бъде, когато главният актьорски състав се състои от тези двамата. Очевидно ще разберем утре.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA