Кейт Мидълтън грее в разкошна рокля в розово злато

Принцесата на Уелс заложи на тоалет на Джени Пакъм за сватбата на принца на Йордания.

Ася Иванова
Ася Иванова 02 юни 2023

Фотография: Profimedia

Кейт Мидълтън се появи със зашеметяваща рокля на сватбата на престолонаследника Йордания принц Хюсеин и неговата избраница Раджуа Ал-Саиф.

Принцесата на Уелс избра блестящ тоалет в розово злато на любимата си дизайнерка Джени Пакъм. За някои от най-отличителните събития, Кейт сеспира именно на рокли, дело на британската дизайнерка. Тоалетът с дълги ръкави на стойност £5000, Кейт бе съчетала с не по-малко забележителна тиара. Междувременно принц Уилям беше с елегантен.

Кейт и Уилям представляваха британското кралско семейство. Те поздравиха младоженците на сватбения прием в двореца Ал Хусейния в Аман, Йордания, след като присъстваха на церемонията по-рано. Към кралската двойка се присъедини и братовчедката на Уилям - 34-годишната принцеса Беатрис, която беше облечена в рокля на Reem Acra и носеше Йоркската тиара, и нейният съпруг Едоардо Мапели Моци.

Кейт, която е живяла в Йордания за кратък период от детството си, поведе бляскавите гости на събитието в розова дантелена рокля също на Elie Saab. Беатрис носеше сребърна рокля с пайети от британския лейбъл Needle & Thread за случая.

Крал Абдула II и кралица Рания от Йордания с гордост гледаха как синът им се жени по време на ислямска церемония, известна като „katb ktab". За събитието се стекоха кралски особи и политици от цял свят.

Вижте снимки от събитието в галерията горе!

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA