Когато Фийби Фило срещна Сандра Хюлер

Звездата от "Анатомия на едно падане" блести в новата модна кампания на дизайнерката.

Фотография: Courtesy of Phoebe Philo

Сандра Хюлер се размина със статуетката "Оскар", но пък филмите, за които беше номинирана, получиха своите големи отличия. Жюстин Трие и Артър Арари спечелиха за оригинален сценарий за "Анатомия на едно падане", а "Зона на интерес" бе избран за най-добър чуждоезичен филм. Затова пък немската актриса бе сред най-добре облечените дами на червения килим, а броени дни преди церемонията тя се появи в новата модна кампания на Фийби Фило и нейния собствен бранд.

През есента дизайнерката направи своето дългоочаквано завръщане в света на модата. С представянето на първата колекция на бившия творчески директор на Céline дойде обещанието, че нещата ще се правят по нов начин. Самата тя сподели, че ще избягва традиционните сезонни издания за пролет/лято и есен/зима и не беше изненадващо, че първите модели се разпродадоха доста бързо. Четири месеца по-късно дойде ред и на втората  колекция под марката Phoebe Philo.

2

В кампанията освен самата Фило обаче нямаше как да не се открои и Сандра Хюлер, „един от най-големите таланти на своето поколение, прочути с интимното си, интелигентно и безстрашно представяне на сцената и екрана", както пише в официалното прессъобщение на марката. И макар Хюлер да не получи „Оскар", тя бе наградена със статуетка „Сезар" за най-добра актриса в края на февруари.

С немската си сдържаност и минималистичен стил актрисата напълно се вписва в стила на Phoebe Philo, както може да се види и от кадрите. Дрехите и аксесоарите са типични за отличителната модна философия на Фийби Фило, а фините кройки отново преливат в мъжествени силуети. Те вече са налични в сайта на марката, като през следващите три месеца поетапно ще се появяват нови модели. Третата по-голяма колекция пък се очаква през есента на 2024 г.

3

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA