Скъсени дънки за всяка фигура

Мнозина смятат, че скъсените модели дънки са само за дългокраки красавици. Нищо подобно. Има отлични модели за всякакви фигури

1. Дънки с навити крачоли и висока талия

Скъсени дънки

Чудесен вариант за невисоки жени с пълни крака. Свободната кройка и високата талия създават илюзията за безупречни бедра. Носете тези изрязани дънки със сандали и скъсен топ - и веднага ще намалите визуално 10 кг. от външния си вид.

2. Клоширани скъсени дънки

Скъсени дънки

Краката ви са слаби, но имате коремче? Изберете леко клоширани дънки с висока талия. Те визуално ще насочат вниманието към краката, а коремът ще стане незабележим. Изключително добре стоят с тениска и деним аксесоари.

3. Скъсени дънки с мъжка кройка

Скъсени дънки

По-ниските жени с пълни бедра, но с изящни глезени е добре да носят скъсени дънки с прави крачоли. Така ще изглеждат по-високи, по-стройни и по-ефектни.

4. Широки скъсени дънки

Скъсени дънки

Този модел подхожда на високи жени: широките крачоли, изрязани малко над глезена, визуално намаляват височината и компенсират твърде слабите крака. Можете да си позволите дори малко токче за хармоничност.

5. Скъсени дънки с широк подгъв

Скъсени дънки

При пълна фигура и неидеални крака, дизайнерите съветват да изберете прави дънки с необичаен подгъв: това е един от най-стилните модели на сезона, който е ушит от много плътен деним и изглежда безупречно.

6. Хиперобемни дънки с висока талия

Скъсени дънки

Този дизайн и оформяне на талията могат да скрият не само няколко допълнителни сантиметра, но дори няколко месеца от бременността.

7. Скъсени дънки с разнищени краища

Скъсени дънки

Разнищените краища и дължината от 5-7 см. над глезена са чудесен начин да удължите визуално краката си и да изглеждате по-високи. Как мислите, каква е височината на модела на снимката? Не познахте. Тя е висока само 160 cм.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA