H&M представи колекцията Stranger Things

Марката H&M представи колаборацията си с Netflix, като част от популярния телевизионен сериал Stranger Things, чийто трети сезон се очаква това лято. Колекцията е предназначена за почивка край басейна. Тя включва тениски за жени и мъже, бански костюми и аксесоари в стила на Stranger Things.

Странни неща

Колекцията Stranger Things е знак за почит към 80-те години. Силуетите в ретро стил са представени в цветовата палитра на сериала: черно, червено и бяло, както и цвят фуксия и тюркоаз за дамските модели. Освен цветовете, обединяващ елемент е и логото Stranger Things, което е поставено върху облеклата и аксесоарите.

Странни неща

Паралелно с колекцията, H&M представи и рекламна кампания с Дейкър Монтгомъри, който играе Били Харгроув в Stranger Things. Кадрите са заснети от Мат Джоунс - известен британски фотограф и режисьор. Действието се развива около обществен плувен басейн в измисления от създателите на сериала град Хоукинс. Мини-клиповете демонстрират пресечната точка между реалния свят и измислената „обратна страна”.

Странни неща

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA