Сламените шапки, без които лято 2019 е невъзможно

Sensi Studio

Natayakim

Eric Javits

Heidi Klein

Ann Demeulemeester

Inverni

Lack of Color

Lola Hats

Jacquemus

Filù Hats

Жените, които не са фенки на луничките и не им е достатъчен лосионът с най-висок защитен фактор SPF, са вече луди по тази лятна романтична тенденция. Второ поредно лято модерните жени се крият от слънцето под огромни сламени шапки. Епопеята започва от Симон Порт Жакмю: той създава аксесоари под формата на шапки и чанти от слама, които само за няколко часа се превръщат в истински вирус и в тях се влюбват звезди от Бела Хадид до блогърката с милиони абонати на Ами Сонг.

Днес ви предлагаме за лятото да изберете широкопола сламена шапка с разнищени краища. Леко небрежна и истински затрогваща в своята романтична визия, тя ще стане най-добрият приятел на роклята ви на цветя, на памучния ви сукман или копринения закачлив гащеризон. Аксесоарът е подходящ не само за круиз по крайбрежието на екзотични острови или за отдих на Лазурния бряг, но и за града, където ще ви скрие от силните слънчеви лъчи.

Истински шик, постигнат само с едно движение. Е, нека сме по-нескромни: няма да е лошо да добавим и огърлица или гривна за глезен от раковини и миди - това лято просто не можем без тях - разкошни са и много актуални.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA