Романтика по италиански в новата колекция на Eleganzza

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 04 септември 2019

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Eleganzza

Уютен Париж, суетен Ню Йорк, оживен Токио - създавайки новата колекция, креативният директор на Eleganzza Сергей Сурков се е вдъхновил от мегаполисите, където всички живеят с натоварен график. Ставаме рано сутрин, за да отидем на фитнес и да разходим кучето, следобед съчетаваме работните срещи с текущи задачи в офиса, вечер се стараем да не закъсняваме за среща или представление в театъра, а преди лягане започваме процедури за красота, за да изглеждаме отпочинали на следващия ден. Именно на такива натоварени и амбициозни хора Сергей посвещава новата колекция и я нарича Megapolis.

Всеки модел чанта може да побере всичко необходимо: портфейл, вечерен грим, документи, телефон и други дреболии. Дизайнерът препоръчва чантите с цвят на влажен асфалт и прясно сварено кафе да се комбинират с класически шлифери, дъждобрани, палта и костюми с панталони, а средно голямата чанта с метална декорация във формата на цветя и звезди е подходяща също и за вечерни събития след работа. Копринените шалове в приглушени нюанси с флорален принт се препоръчва да бъдат носени на главата, както диктуват световните подиуми, или да се вържат на чантата, за да добавят финалния щрих към визията.

Megapolis е втората колекция на Сергей Сурков за Eleganzza. Дизайнерът продължава да интерпретира тенденциите, като запазва идентичността на марката. В новата колекция чанти минималистично елегантните форми се комбинират с основни и меки нюанси, а изработката на всеки аксесоар остава с толкова високо качество, колкото и в предишните колекции на бранда.

Фотосесията Megapolis не е снимана в офиси, а по улиците на най-романтичния град в света - Париж. Така екипът на марката показва, че освен да работиш, в живота винаги има място за любов. Двойка влюбени се разхожда из града, кара мотоциклет и, разбира се, си урежда среща в старинни кафенета в центъра. Автор на снимките е известният руски фотограф Алберт Плехов, който неведнъж си сътрудничи с известни модни издания.

За да сте готови за всякакви завои в кариерата и личния си живот, ви предлагаме да изберете аксесоари в нашата галерия или онлайн магазина на марката, където ще намерите също така и мъжка колекция от шалове, ръкавици и чанти.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA