Топла есен с най-меките (и достъпни!) пуловери, в които се влюбихме

Любимите ни звезди ги одобряват, а качеството и цената им просто ви предизвикват да ги добавите в следващия си шопинг лист.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 октомври 2020

Може да се каже, че есента разгърна пълния си потенциал, защото дъждовните и мрачни дни вече са тук. Те обаче далеч не означават, че трябва да оставим на заден план перфектния стил и всичко, което ни кара да се чувстваме и изглеждаме страхотно.

Именно защото вярваме, че в никакъв случай монотонноста и рутината не дефинират ежедневието ни, редовно търсим различни варианти, с които да обновим гардероба си. Сещате ли се за по-лесен такъв от мек, приятен и страшно топъл пуловер, който се съчетава лесно с почти всичко останало? О, пропуснахме да споменем, че е напълно възможно той да бъде и невероятна находка, просто очакваща да бъде добавена в гардероба ни.

85

За да приветстваме есенно-зимния сезон с широко отворени ръце, отново ще се спрем на някое от стотиците страхотни предложения за дамски пуловери, с които Answear ни очароваха за пореден път.

Част от находките, попаднали в обсега ни, открихме измежду моделите на Calvin Klein, които винаги залагат на принципа "less is more" и без никакви усилия успяват да въплътят философията на марката във всички свои дизайни, излъчващи свежест, модерен дух и класически минимализъм. 

Mango, от своя страна, винаги изразява най-горещите тенденции за сезона и ги съчетава умело с класическите модели, които не могат да липсват в гардероба на съвременната жена. Най-важното при тях са модерните стилове, доброто качество и абсолютно достъпните цени.

Без значение дали за вас или любим близък човек, пуловерът е страхотен есенен подарък. Логичният въпрос къде се обърнем за вдъхновение този път е излишен, защото ще го потърсим от любимите звезди, които знаят, че не е лесно да изглеждаш страхотно, но пък и не се изисква много, за да го направиш.

Точно в това се крие чара на есента - нейната простота, елегантност и усещане за уют... трудно е да не останете влюбени!

57

SHOP IT: 1. Пуловер Mango, 59.99 лв. | 2. Пуловер Calvin Klein, 269.90 лв. | 3. Пуловер Mango, 59.99 лв. Всичко от Answear.bg.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Profimedia, unsplash.com, Answear.bg. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA