Съблазнителното бельо не е само за спалнята

Позабавлявайте се с различни видове чувствено бельо. Сигурни сме, че няма да съжалявате.

18 февруари 2022

Повечето от нас свързват дантелата, сложните кройки, жартиерите и корсетите със спалнята. Но дамското съблазнително бельо може да се носи и в ежедневието. Само трябва да знаете как да го добавите към аутфита си.

С КОРСЕТ В ОФИСА? ЗАЩО НЕ!

Можете да сложите корсет дори за работа, и то без да изглеждате неподходящо и провокативно. Дамските корсети стоят чудесно под ризата, например. Те могат да подчертаят формите ви, а ако цветът на корсета съответства на цвета на ризата, той по никакъв начин няма да пречи на цялостната ви визия. Друго предимство на носенето на корсет на работа е, че можете да отидете направо в бар или ресторант, за да се срещнете с партньора си след края на работния ден.

НЯМА НУЖДА ДА ЗАМЕНЯТЕ ДЪЛГИТЕ ЧОРАПИ С ЧОРАПОГАЩНИЦИ

Жените, които работят в офиси и в по-официална среда, трябва да носят чорапогащници или дълги чорапи през цялата година. Доста дами залагат на чорапогащници, защото смятат, че те ще се задържат по-добре по тялото им. Нека си признаем истината – ако чорапогащникът не е вдигнат поне до пъпа, то ние сме в постоянен страх, че той ще се смъкне надолу. Ето защо ние ви предлагаме да сложите дълги чорапи над коляното, които да прихванете с практични жартиери и жартиерен колан. Тази комбинация ще гарантира, че чорапите ви ще останат на място. Освен това, жартиерите са изключително съблазнителни и се предлагат както в традиционна дантела, така и в изчистен вариант, които е почти невидим под тясната пола.

57

СКРИТАТА СИЛА НА ДАНТЕЛЕНИТЕ ПРАШКИ

Дантелените прашки са онзи тип бельо, който всички свързват със спалнята, и дори препоръчват то да не бъде носено в ежедневието, защото се счита за недостатъчно хигиенично. Време е обаче да забравите за тази остаряла догма. В днешно време на пазара ще откриете страхотни модели, които са достатъчно плътни и широки, за да осигурят защита на интимната зона. В същото време дизайните им са женствени и секси.

Сложете прашки под панталона или тясната пола. Не се притеснявайте, те ще останат абсолютно невидими под дрехите ви, а в същото време ще ви зареждат със самоувереност през целия ден.

ЕРОТИЧНИ И ПРАКТИЧНИ БОДИТА

Секси бодитата са много красиви и удобни. В последно време те започнаха да настигат корсетите по популярност. Най-често са изработени от деликатна дантела или тюл. А комбинацията от двете материи е още по-разкошна, особено когато дизайна включва бродерии. Жалко е такъв модел боди да стои затворено в спалнята ви. Осмелете се да го сложите под красива рокля. Спокойно можете да комбинирате с дънки и сако. Ще видите, че резултатът ще ви очарова.

Фотография: PR, Pexels

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA