Лукс и страст към живота, това е най-подходящият подарък за 8 март

Откриваме го в пролетно-лятната колекция на Lisca, която очарова с елегантност, провокира с интересни детайли и, сигурни сме, ще зарадва любимата жена.

Ще се наложи да признаете, че 8 март е страшно близо до 14 февруари. Не само като дата в календара, но и като възможни опции за посягане към клишетата. И въпреки че малко жени не се радват на цветя (все пак има такива), ние в GRAZIA предпочитаме да залагаме на практичните подаръци. Сещате се, онези, които ще можем да използваме и след като лалетата и розите започнат да приличат на хербарий.

Ако търсите подобна изненада за своя любима или пък сте решили да зарадвате себе си за празника, бързо отправете поглед към моделите в пролетно-лятната колекция на Lisca, показващи ни съвсем ново отношение към лукса.

Lisca

Lisca

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 30 ПОВОДА ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ (И УСМИВКА) НА ВСЕКИ 8 МАРТ

С малко френски романтизъм и италиански хедонизъм, новите предложения на любимия бранд откровено подчертават страстта в живота и желанието да обръщаме внимание на красивите неща, колкото и да е трудно.

Този път темите са две, линиите също - DIVA и Grace. При тях чувствената дантела се заиграва с асиметричните модели, което автоматично превръща иначе любими дизайни в уникално попадение, докато от другата страна стоят дръзките форми в перлено златни нюанси, но и в задължителното черно. Колкото и да си проветряваме устата по темата, черното винаги е новото черно, защото винаги намира място в модните виждания. За който и да било сезон.

Lisca

Lisca

Lisca, разбира се, предлага и попадения за феновете на бродериите - в романтични кремообразни тонове, но и в модерни вариации, част от които напомнят за майсторски татуировки. С други думи, лукс за онези, които обичат живота. Какъв по-хубав подарък за любимата жена? Сигурни сме, че ще го оцени. А и не само тя.

Още страхотни предложения и атрактивни оферти ще откриете в техния онлайн магазин на liscashop.bg.

Lisca

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA