Подари си криле!

Shovava

Shovava

Shovava

Shovava

Shovava

Shovava

Shovava

Shovava

Shovava

Shovava

Shovava

Shovava

Ако някога сте мечтали да летите, тези красиви шалове ще ви подарят криле. Ръчно рисувани и дигитално отпечатани, детайлните илюстрации изобразяват великолепни композиции от пера, които ще ви накарат да се почувствате сякаш сте кралица на небесната пир. Освен това, възможностите за стайлинг са безкрайни; носете ги като шал, парео или дори в косата си като тюрбан или декоративен елемент. Предлагат се изработени от памук, копринен кашмир или коприна.

Детайли

  • Шаловете с птици са от 100% лек памук. Печатът е от едната страна на тъканта. Обратната страна изглежда малко по-светла.
  • Коприненият кашмир се състои от 30% коприна и 70% кашмир. Печатът е от едната страна на тъканта. Обратната страна също е малко по-светла.
  • Копринените са от 100% коприна. Висококачествена, луксозна, деликатна, супер мека текстура, пада красиво и има блясък.
  • Шаловете са с размери приблизително 198 см. дължина х 68 см. широчина.

За Shovava

Роза Хамитова е творческата сила зад Shovava. Като черпи вдъхновение от красотата на природата и човешкия дух, Хамитова обяснява: „Моите идеи са родени от дългите уединени разходки в джунглата, през набраздени полета или по почти пясъчни райони.”

Шаловете може да купите тук: https://www.shovava.com/product-category/scarves/

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA