Летни авантюри в The Mall

The Mall

The Mall

The Mall

The Mall

The Mall

The Mall

The Mall

The Mall

The Mall

The Mall

Темата за инвестициите е много актуална напоследък, предвид постоянното политическо говорене и заемане на общественото внимание с оправдания за неуспешни или несъстояли се сделки. Нека обаче тук поставим едно „но” – у нас без много шум и без фанфари, някои инвеститори разширяват дейността си. И за тях трябва да се разказва. Такъв е случаят с любимия ни The Mall - собственост на южноафриканското дружество Hyprop и PDI Investment Holdings, които инвестираха в разкриването на 40 нови обекта на площ от 15 000 кв.м. и създаването на нови работни места.

И чисто по женски, защото обичаме часовете, прекарани с приятелки в мерене на шикозни шапки, дрехи и безброй обувки и красиви чанти, ние се радваме да се отдадем на удоволствието от новото, което предлага The Mall.

Момичета, идвате ли с нас? Нека заедно се разходим из монобранд магазините от висок клас с най-новите интериорни концепции и колекции на Hugo Boss, Levi’s, US Polo, Cesare Piaciotti, Tommy Hilfiger, Guess, Lacoste, Marc O’Polo, Pierre Cardin, Carducci, Andrews, Teodor Concept. Ако това не ни стига за едно вълнуващо пазаруване, можем да надникнем и зад витрините на масовите брандове – там е доста пъстро и интересно.

Признаваме си, че докато се колебаем между няколко модела от различни магазини, е приятно да поседнем за едно разгорещено обсъждане или на сладки приказки в някоя от прохладните кафетерии Starbucks или Costa Coffee, а може и в новите пространства на Spetema, Onda, както и в познатите ни вече Coffero, Afreddo, Nedelya, La Terrazza. Няма нищо по-хубаво от бавно и сладостно решение, взето сред аромат на шоколад и кафе с бухнала бита сметана. Веднъж може да си позволим да опитаме и от другите изкушения, няма да изневерим на диетата, все пак изразходваме доста шопинг енергия, нали? Все пак, за чувстващите вина от спонтанното похапване, в The Mall  има нов фитнес с групови занимания Next Level, така че калориите могат да бъдат доизразходвани там. И така, готови за плаж и в прекрасна форма, решаваме да уважим лятото и предстоящите почивки с пазаруване на бански и аксесоари за плаж в Triumph, women’secret, Anabel Arto, Textura, New Silhouette Nikol, Oysho, Pompea, Sugarfree. Ако това не ни стигне за пълното удоволствие от деня, накрая може да минем и през новата „Билла” – най-големият магазин с новата концепция на веригата е именно в The Mall. Най-малкото, за да не чувстваме вина, че не сме помислили за децата и мъжете вкъщи. А за нас да купим свежи зеленчуци, разбира се - плажовете обичат добре поддържани мацки.

Замалко да забравим! Какъв шопинг, какво лято без намаления? И в The Mall те са сега и са до -70%!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA