В гардероба на Кейт Мидълтън: Обиците й струват само 10 долара!

Силвия Канин
Силвия Канин 28 януари 2020

Всяка жена мечтае да има гардероб толкова голям, колкото на истинска принцеса. Не можем да си представим какви ли са размерите на "килерчето" на Кейт Мидълтън, но едно е сигурно - всичко, което влиза в него се превръща в мигновен хит. 

Винаги е приятно да видим херцогинята на Кеймбридж с рокля Zara, която можем да намерим в близкия магазин до нас, или с кецове, които има във всички любими наши онлайн магазини. Още по-вълнуващо е обаче, когато тя се появи с аксесоар, с който можем да се сдобием за... (дръжте се!) 10 долара. 

kate

Керамичните зелени обици  Zeen, с които Мидълтън се появи през октомври бяха изчерпани буквално часове, след като медиите оповестиха марката и цената на красивия чифт. Херцогинята се появи с тях отново преди броени дни и за пореден път доказа, че дори принцесите повтарят аутфитите, които обичат. 

Ако елегантността и класата на Кейт са точно това, към което се стремите в своя ежедневен стил, то ви препоръчваме бързо да посетите сайта на бранда Zeen, за да си закупите красивите обици, които красят ушите на любимката на Великобритания вече няколко поредни месеца. 

kate

Съчетайте ги с елегантна рокля или с по-кежуъл аутфит като дънки и изчистена риза и... voila! Вече сте няколко крачки по-близо до всеобщата любимка! 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA