МОДА 2021: Най-горещите тенденции при обувките

Имаме най-впечатляващите стилни решения - за зимата, за пролетта, за времето, прекарано вкъщи, както и за моментите, в които се чувствате особено секси.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 януари 2021

Стъпихме уверено в януари и ето че дадохме старт на най-дългочаканата година в историята. И макар тя да започна, предлагайки особено студена зима, ние не смятаме да оставим всички креативни модни решения зад гърба си и сърдито да очакваме пролетта. Признаваме, че обожаваме топлото време, но откриваме известно удоволствие и в това да подготвяме визиите си, дори когато термометрите навън показват немислимото.

Простата истина е, че за всеки сезон има подходящи обувки, които да ни накарат да се чувстваме така, сякаш светът е наш. Не, не искаме да се сещаме за безобразно преекспонираната фраза на Мерилин Монро, намекваща, че стига едно момиче да има правилните обувки, то може да превземе света. Истината обаче май не е съвсем далеч... 

И за да може освен на теория, да бъдем полезни и на практика, опитахме да открием най-горещите дамски обувки, които ще виждаме навсякъде в следващите 12 месеца. Направихме го с помощта на верните ни приятели и последователи на добрия стил - Answear.bg.

КОГАТО СМЕ ВКЪЩИ И КОГАТО СМЕ НАВЪН...

За последната година вероятно сме прекарали повече време вкъщи, от когато и да било. Тази тенденция ще продължи и занапред, затова първото, от което имате нужда в списъка си за пазаруване, със сигурност е чифт меки и стилни пантофи, които ще поискате да снимате в Instagram, а няма да криете от гостите си на прага. Моделите в кафяво са за предпочитане!

НАШИЯТ ИЗБОР: Пантофи Flip*Flop, 56.90 лв.

57

НАШИЯТ ИЗБОР: Кожени кубинки Dr. Martens, 289.90 лв.

Може да сме решили да прекараме малко време в офиса или просто да отидем до магазина. И колкото и да не ни се иска в леденостудените дни, трябва да го направим. За да бъде по най-добрия възможен начин, имаме нужда от леко груби, но същевременно стилни обувки, които ще пазят усещането за топлина и ще се движат по снега без никакъв проблем. Ментовото зелено никога не е изглеждало така впечатляващо, повярвайте ни. 

КОГАТО СЕ ЧУВСТВАМЕ СЕКСИ И КОГАТО СТАНЕ ТОПЛО...

57

Трудно е да се чувстваме специални, предвид изкушението да бъдем само по пижама от 9 до 9, но за дните, когато все пак секси настроението е налице, тази година препоръчваме кожени и гумени модели с много ципове, акценти или пък такива в двуцветни комбинации. Класическата симбиоза между черно и бяло отново е на почит, а бежовото продължава да е сериозна конкуренция. Изборът е ваш!

НАШИЯТ ИЗБОР: Гумени ботуши Answear Lab, 67.90 лв.

И понеже след всичко, което казахме, продължаваме истински да мечтаем за топлите дни и красивите пролетно-летни емоции, длъжни сме да ви запознаем и с тенденциите при сникърсите. През тази година те ще бъдат бяло платно за нашето въображение. Уголемени, леко груби. В бяло. С всевъзможни принтове, лога, цветове и допълнения по тях. Одобряваме!

НАШИЯТ ИЗБОР: Маратонки Nike Air Max 2X, 189.90 лв.

Още много горещи модни попадения ще откриете на Answear.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA