Ах, LYNNE, вече сме влюбени в теб...

10% отстъпка и куп стайлинг възможности - така празнуваме откриването на първия физически магазин на LYNNE у нас.

Случвало ли ви се е да обикаляте нервно из мола с часове? Да сте твърдо решени да похарчите малко (или много) пари и в същото време да не си харесате абсолютно нищо? И накрая просто да вземете онази пола, която гледате от около три месеца насам, но знаете, че ще носите най-много веднъж?

Съжалявам искрено, ако въпросите по-горе са предизвикали главоболие или ви звучат като сценария на твърде неуспешна телевизионна реклама, но описаната ситуация е доста, да кажем, relatable.

LYNNE

Имайки предвид споделеното дотук и фактът, че все пак харесваме моментите, в които елегантността и съвършеният стил вървят ръка за ръка, днес вече бяхме в мола. За да посетим LYNNE.

Популярната модна марка, базирана в Гърция, отвори първия си физически магазин у нас. Точно там е на разположение всяка колекция на бранда, притежаващ необходимите качества да се превърне в съюзник на съвременната жена, която обожава женствената си природа. Макар това също да звучи някак заучено, моделите между редовете ще ви убедят в категоричната истинност на твърдението. Колко хубаво, нали?

LYNNE

Най-впечатляващ обаче е балансът между вечния стил и ексцентричния дизайн – всички попадения на LYNNE са проектирани както спрямо актуалните тенденции, така и предвид стилните повели, които е по-вероятно никога да не излязат от мода, отколкото Джей Ло някога да не изглежда като богиня.

LYNNE

Първата колекция, достъпна за всички, е Пролет/Лято 2022. В нея откриваме уникални модели, създадени от леки и ефирни материи, вечерни рокли, цялостни тоалети, както за офиса, така и за предстоящата (дълго чакана) лятна ваканция. Виждаме вечно актуалния деним, страхотни щампи, ярка цветова палитра, обувки и аксесоари, които просто ни карат да обожаваме топлото време. Не че ни трябва друг повод.

LYNNE

По случай голямото откриване LYNNE предлага 10% отстъпка на цялата колекция до 8 май – както във физическия магазин, така и онлайн на lynneshop.com.

Ще откриете LYNNE в Serdika Center на бул. "Ситняково" 48, Ниво 0.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA