Това са най-стилните чехли на лято 2022

Събрахме ги в следващите редове, така че предлагаме да се запознаете ASAP.

Наричайте ги джапанки, дамски чехли, "шляпанки", както решите. Буквално няма никакво значение. Знаете, че са най-удобните обувки още в първия момент, в който температурите рязко решат да ни напомнят, че все пак идва лято.

За да не се окаже изведнъж, че сме загубени в превода, може би правилната терминология задължава да говорим за чехли. Или това, или просто сме свикнали да асоциираме джапанките само с плажните модели през пръсти, които обикновено са в ярки цветове и заличават търговския си вид само след няколко посещения на плажа.

Понеже обикновено с пристигането на май, и ние в GRAZIA започваме да мечтаем за по-небрежен и същевременно ефектен стайлинг, решихме да селектираме няколко модела дамски чехли, склонни да ви накарат завинаги да забравите за високите обувки. Да, дори когато вече се намирате в малките часове на нощта и партито сякаш тепърва започва. Всъщност особено тогава.

дамски чехли

ПОЧТИ КАТО САНДАЛИ

През новия сезон на почит ще бъдат тези попадения, които страшно много напомнят за добре познатите ни стари приятели - класическите сандали, но задължително с равна платформа и големи каишки. Райе и металик акценти е комбинация, на която трудно можем да откажем. Затова няма. Недейте и вие.

Get it: Чехли Tom Tailor, 59.99 лв.

дамски чехли

В КРАК С ТРЕНДА

Забелязали сте, че през последните няколко години доста хора залитат към моделите с големи лога и покритие в горната част. Е, те се завръщат и в лято 2022. Нашето предложение е черно, така че не го препоръчваме за дните с убийствени градуси. Но за всички останали - определено ДА. Чухме ли как натискате "добави в количката"?

Get it: Чехли Quazi, 74.99 лв.

дамски чехли

АКО СТЕ ОТДАДЕНИ КЛАСИЦИ

Значи няма нужда да ви занимаваме с трендове, а директно е редно да насочим вниманието ви към този женствен, елегантен и страшно семпъл чифт чехли. Отива си перфектно както с флоралната рокля, на която сте хвърлили око, така и с цветния бански, който отдавна се каните да извадите от архива.

Get it: Чехли CCC & DISNEY, 27.99 лв.

дамски чехли

ИЛИ ГИ ОБИЧАТЕ, ИЛИ ГИ МРАЗИТЕ

Право на междинно мнение няма. Вече превърналите се в табу кроксове със сигурност не са решението за плажното парти и моментите, в които флиртувате с обекта на желанието си, но ако сте достатъчно ексцентрични, не виждаме защо да не се появите с тях на закуската в хотела. Точно така, няма защо.

Get it: Джапанки Crocs, 59.90 лв.

дамски чехли

ПРОСТО ОБОЖАВАМЕ БЕЖОВОТО

Наскоро стигнахме до заключението, че повечето привърженици на добрия стил спират да носят бежово, когато времето се стопли, но ние категорично не сме от тях. Обожаваме го, смятаме, че се комбинира лесно с милион други неща в гардероба и ще продължим да го носим цяло лято. А и погледнете златистите акценти... Истинска любов!

Get it: Чехли Quazi, 79.99 лв.

Ако вече сте започнали да отмятате задължителните елементи от подготовката за лятната ваканция, не пропускайте да минете през някой от магазините на CCC или онлайн на CCC.eu, за да се впечатлите от огромното разнообразие, да се изненадате от приятните цени и да поискате веднага да хвърлите платформите в морето. И, моля, не забравяйте слънцезащитата.

Фотография: Pexels, PR

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA