Нека бъде блясък, блясък и пак блясък

До края на уикенда може да се възползвате от -10% за страхотните модели в празничната колекция на Lynne.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 декември 2022

Нормално е. Някъде между трескавото търсене на съвършения подарък и 15-ото кафе за деня, започваме да мислим какво ще облечем за предстоящите коледни поводи. Сещате се, другата седмица е онова парти в офиса. След него е и обядът вкъщи, на който майка ви леко, но все пак досадно, ще намекне, че палтото ви не е "елегантно".

Каквато и да е agenda-та за този уикенд обаче, нека първата спирка е Sofia Ring Mall, защото новият магазин на Lynne отваря врати утре!

Намира се на ниво +1, а само до 11 декември включително, за да отпразнуваме голямото откриване, в него цялата зимна колекция на бранда е с 10% отстъпка.

Lynne

Споменавайки празнична колекция, тази година Lynne се гмурка дълбоко в морето от блясък и издига на пиедестал философията more is more, която напоследък се настани удобно в Instagram feed-а ни.

При положение, че обичате да получавате *екстра* внимание или просто да ви забелязват от километри, съвсем спокойно може да заложите на обсипан с пайети топ и matching панталон. В случай че сте фенове на акцентите, но и на рационализма - съчетайте с пастелни обувки и изчистен грим.

Lynne

Ако по някаква причина приятелите ви наричат "практичност", вероятно оценявате връзката между елегантност и комфорт, която роклите могат да предложат.

Според актуалните виждания на Lynne, те са вечерни, дълги, с V-образно деколте или паднало рамо, бляскави, в класически и ярки нюанси. Червеното е ослепително!

Lynne

И тъй като more наистина е more, ние не бихме се замислили нито минута, преди да насочим поглед към също толкова бляскавите и умопомрачителни бижута. Колиетата са масивни и леко крещящи, обиците са подчертани с малки камъчета, а гривните са нежни, но в същото време обемни и с отношение към детайла.

Lynne

Твърдението важи с пълна сила за дрехите, аксесоарите и всички модели на Lynne, които виждаме като отговора на дилемата "Какво да облека?" или "Какво да купя за третата ми братовчедка Валя, която не съм виждала от шест години, но която знам, че ще ми вземе нещо хубаво?". Ами, вече знаете.

Нека бъде блясък!

Всички празнични предложения на Lynne може да откриете в Serdika Center, онлайн на lynneshop.com и в новооткрития магазин в Sofia Ring Mall.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA