Модните хитове на април

04 април 2019

Move me

swatch

Постоянното движение в целия цветен спектър е в основата на пролетната колекция на Swatch -Transformation. Тази ярка серия ни въвлича в приключение, с оптически илюзии с чиста непренуденост на изчистен дизайн. Светлината се пречупва с полупрозрачни и огледални проблясъци в съчетание с пастелни цветове.

Полет до днес

vreme i stil

„Модата признава  и веднага  след това  отрича. Нейните правила са както институционални, така и подмолни", Доц. д-р казва Мирела Гемишева. Авторката на книгата „Време и стил. Контури на историята на модата през XX век" зарадва фешън феновете у нас с четиво, което носи удоволстиев на сетивата. Книгата вече може да се намери в търговската мрежа и се издава от издателство Colibri.

Като отличничките
prada

Аксесоарите за коса са абсолютният хит за пролетта и в това се убедихме, наблюдавайки с притаен дъх ревютата за сезона. Обемните диадеми на Prada се прехвърлиха от подиума върху главите на истинските модни почитатели. Многообразието от вариации на подобни модели ще ви изненада. Приберете косата си, както едно време.

Обърнато настрани
bag

Нестандартните форми при чантите са предизвикателство, което е добре да приемем. Подобно отправя бранда Rejina Pyo, която сякаш облича кутията с храна за обяд в кожа и я прави нетрадиционен аксесоар, който може да износи цялият аутфит на „плещите" си.

.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA