С какви обувки да носим дългата лятна рокля

С кецове

С джапанки

С мюли

Със сандали

С тънък ток и отворена пета

Този сезон дългите рокли могат са навсякъде по улиците и в магазините. Невъзможно е да устоите на най-женствената тенденция: леката дълга рокля е удобна, с каквото и да се занимавате. Предлагаме ви 5 идеи за това с какви обувки да я носите в града.

1. С кецове. Белите кецове са чудесна лятна алтернатива на маратонките. За да добавите към тях модерна нотка, носете ги с текстурирани чорапи и с дълга рокля във винтидж стил.

2. С джапанки. Като удобна обувка за всеки ден през този сезон, ние ви предлагаме обикновените гумени джапанки. Колкото по-малко си пасват теоретично с дългата рокля, толкова по-модерна ще е вашата визия.

3. Със сандали в стила на 90-те години. Сандалите в духа на Кари Брадшоу, с квадратни носове и тънки каишки, през този сезон са на върха на популярността. Те са идеални за комбинации с рокли или рокли на цветя. Вечерта добавете яке от деним към този тандем и ще бъдете ярки и забележими.

4. С мюли. С плоска подметка или нисък ток, мюлитата най-добре се съчетават с дълги рокли от ефирен шифон. Със заоблен или с остър връх – изберете сами: и двете вариации са на мода.

5. С тънък ток и отворена пета. Елегантен нисък ток – това е, което ви е необходимо за ежедневието, наситено с богата и разнообразна програма. Добавете такъв чифт към роклята-риза или към копринения гащеризон.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA