По кецове с Фрида

По кецове с Фрида

По кецове с Фрида

По кецове с Фрида

По кецове с Фрида

По кецове с Фрида

По кецове с Фрида

По кецове с Фрида

Спортната марка Vans партнира с различни брандове и художници, сътворяващи колекции, вдъхновени от изкуството и културата. Миналата година те пуснаха епична съвместна колекция с музея на Ван Гог, което даде възможност на феновете на холандския майстор да носят неговото изкуство от главата до петите. Тази година, Vault by Vans пуска нова колекция, вдъхновена от изкуството, включваща класически кецове, украсени с картини на Фрида Кало.

Колоритната колекция обувки празнува изкуството и живота на мексиканската художничка, която е най-известна със своите автопортрети и произведения, вдъхновени от природата. Три от емблематичните стилове на Vans са обновени, за да почетат произведенията на Кало, включително OG Sk8-Hi LX, която сега включва един от известните автопортрети на художничката, озаглавен The Two Fridas (1939 г.). Кецовете OG Authentic LX се отличават с динята от платното Viva la Vida (1954 г.), а OG Slip-On LX изобразява „Автопортрет с огърлица от тръни и колибри” (1940 г.) на Фрида Кало.

Лимитираната серия Vault от Vans x Frida Kahlo са в продажба от 29 юни 2019 г. и ще бъдат достъпни само при избрани дилъри на Vault.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA