Сбогом на скуката: цветните чорапогащници са задължителни!

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 25 август 2019

В царството на чорапогащниците настъпват значителни промени. Класическите цветове остават изключителна привилегия на консерваторите, а милениалите като цяло ги обявяват за лош вкус. Това е така, защото по модните подиуми все по-често започват да се виждат чорапи и чорапогащници в ярки цветове и принтове, които разкриват най-добрите качества на облеклото. Това, над което някога сме се смеели, изведнъж се превръща в мощна тенденция.

Възпитаниците на Central Saint Martins демонстрираха стилистична анархия на модния подиум, като решиха да направят прорези на нивото на прасците, очевидно, за да улеснят кръвообращението.

цветните чорапогащници

цветните чорапогащници

Dior и Facetasm за сезон есен-зима 2019/2020 се увличат от викторианските мотиви, които включват експерименти с черния спектър и тартана (шотландското каре). Първият вариант ще се впише идеално във вечерния дрес код, а вторият е подходящ за училище, офис или университет, ако го включите с плисирана миди пола и жилетка.

цветните чорапогащници

цветните чорапогащници

Специално внимание заслужават чорапогащниците с цвят на канарчета, които се появиха на ревютата на италианските марки. Dolce & Gabbana и Versace предлагат да ги комбинирате със сандали на платформа в стил 70-те и кашмирени палта с нотки на карамел и тъмен шоколад.

цветните чорапогащници

цветните чорапогащници

Модните блогъри рядко прибягват до ярки чорапогащници, но ако това се случи, тогава се използват максимално ексцентрични неща. Основният съвет: не злоупотребявайте с цветовете и принтовете на чорапогащниците, ако нямате идея как да изградите цялостната си визия.

цветните чорапогащници

цветните чорапогащници

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA