И всички са в краката ви: как премина ревюто на новата колекция на Calzedonia

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 10 октомври 2019

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

Calzedonia

Чорапогащниците не са просто аксесоар, те са независим елемент от гардероба на жените. Това доказва Calzedonia, която всеки сезон подготвя колекция от аксесоари за силните и уверени жени.

Тази година марката представи колекцията си за есен-зима на изложението Leg Show - специално шоу, което се проведе на 8 октомври в централата на Calzedonia във Верона. Вечерта централата на марката се превърна в шикозен хотел: вместо подиум имаше кралски вход във фоайето, вместо осветление имаше светещи прозорци на стаите, чиито врати периодично се отваряха, създавайки причудлива игра от светлини и сенки.

На ревюто бяха демонстрирани чорапогащниците от новата колекция: с лого, металически и блестящи, с големи ромбове, с еефект на прозрачност, с проблясъци от дъгата, с огледален ефект, с блясък и футуристичен геометричен модел на кръгове. Трябва да се обърне специално внимание на линията от топли уютни кашмирени чорапогащници, които ще бъдат особено актуални през зимата.

Дванадесет световноизвестни модели, сред които Бланка Падила, Синди Бруна, Женя Катава, Еми Рината, се качиха на подиума по време на шоуто на Calzedonia.

По време на впечатляващото Leg show звездите блестяха не само на модния подиум - сред почетните гости бяха супермоделите Барбара Палвин и Тина Кунаки, модната блогърка Киара Ферани, която от няколко сезона е посланик на Calzedonia, и др.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA