Али Тейт Кътлър е първият plus-size модел, който си партнира с Victoria's Secret

11 октомври 2019

Напоследък марката бельо Victoria's Secret претърпя големи промени, като се започне от отмяната на годишното шоу и завърши със сътрудничество с Валентина Сампайо. И на 4 октомври марката за първи път от създаването си обяви участието на модел с plus-size размер - Али Тейт Кътлър. Тя участва в рекламна кампания на колаборация между Victoria's Secret и британската марка Bluebella.

Самата манекенка, демонстрирайки дрехи 52-и размер, признава, че е много щастлива, че може да се появи в реклама на световноизвестната марка: „Това е невероятно! Чувствам се на върха на света. Когато влязох в магазина на VS днес за пускането на колекцията, не можех да повярвам, че това всъщност се случва. Дори не съм си мечтала, че някой ден ще видя себе си до супермоделите, на които се възхищавам”, споделя Али.

„Наистина ли зз съм първият модел с 52-и размер, който си сътрудничи с Victoria's Secret? Много се радвам, че имам възможност да работя с марката, която боготворях, когато бях тийнейджърка. И това е голяма стъпка за привличане на модели от всякакви размери”, пише Али в своя Instagram профил. Според нея, Victoria's Secret се движи в правилната посока, ръководството на компанията е започнало да слуша клиентите си, които искат да видят повече жени с различни форми в рекламните кампании.

„Мисля, че ако Victoria’s Secret продължи да се движи в тази посока, марката ще има невероятен успех, защото всички жени се нуждаят точно от това сега.”

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA