Всичко е еклектика - Леандра Медин и Mango представят капсулната си колекция

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 22 октомври 2019

Американската блогърка, журналистка и писателка Леандра Медин е позната на мнозина като основателка на сайта Man Repeller. Над 800 хиляди потребители на Instagram следят модните ù превъплъщения и тя е желан гост на всички модни събития. Този път младата жена, превърнала хобито си в успешен бизнес, създаде лаконична колекция за испанската марка Mango.

Леандра Медин и Mango

Капсулната колекция е еклектична и универсална. Тя е изградена върху контрастите и съчетава удобни основни модели и елегантни тоалети за светски събития. Всички дрехи са украсени с оригинални детайли: от декоративни копчета, пера и пайети до необичайна бродерия и интригуващи щампи. Феновете на минималистичния, но запомнящ се външен вид ще оценят елегантните аксесоари, изработени от кадифени тъкани, украсени с верижки и ярки елементи.

Леандра Медин и Mango

Капсулната колекция за Mango е отражение на гардероба на самата Леандра Медин. Иначе как да си обясним, че тя включва всички неща, които блогърката обича толкова много: от раираните обемни пуловери и жакардови жакети до класическите сини дънки и бели ризи. Всички неща от лимитираната колекция са добре комбинирани помежду си и създадени така, че сутрин да не бъдете съкрушени от мъчителния избор какво да облечете. Отговорът на въпроса „Какво да облека?" сега ще се появи много по-бързо.

Леандра Медин и Mango

Леандра Медин и Mango

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA