Време за блясък

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 12 ноември 2019

Zlatarna Celje

Zlatarna Celje

Zlatarna Celje

Zlatarna Celje

Zlatarna Celje

Zlatarna Celje

Zlatarna Celje

Наближават едни от най-хубавите празници – Коледа и Нова година. Коя жена не би желала да блести в новогодишната нощ? Коя не би се поблазнила да бъде принцесата на бала и да зашемети своя принц с изящество и елегантност? Щастливи сме, че от Zlatarna Celje са се погрижили да бъдем наистина неотразими.

Тези красиви колекции от Zlatarna Celje биха ентусиазирали всяка дама, която знае, че екстравагантността на диамантните се забелязва, независимо дали поводът е специален или е поредният ден от нашето ежедневие. Изтънчената комбинация на класика с намек на модерна елегантност не биха могли да останат незабелязани.

Колекцията  LOVE BOND

Фокусът на тази престижна златна колекция Love bond („Любовен възел”) е представен от любовен възел, декориран от нежни диаманти със специална шлифовка, които, вградени във бяло злато, обгръщат по-голям диамант с шлифовка принцеса. Любовните възли са символ на любов, приятелство и привързаност. Колекцията е екслузивна.

Колекцията BIRTH OF BRILLIANCE

Самото име на колекцията Birth of brilliance („Рождение на брилянтното”) показва възхвалата на този невероятен момент на раждането – момент, когато от малките диаманти се ражда един голям и блести в цялата си прелест. Колекцията е предназначена за дами от всички възрасти, които обожават луксозните бижута.

Най-новите колекции от златни бижута са проектирани от Désirée Kolarec. А вие, скъпи мъже, побързайте с подаръците, ние сме нетърпеливи!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA