Bershka и National Geographic представиха колекция от екологично чисти дрехи

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 08 ноември 2019

Природата на нашата планета е вдъхновяваща. Този път тя обедини екипа на марката Bershka и канала National Geographic, за да създадат съвместна екологична колекция с красиви фотопринтове. Всички, които водят съзнателен начин на живот, ще се заинтересуват от целта на проекта. Той говори за уникалността и уязвимостта на дивата природа, а също така представя нови, по-екологични дрехи за гардероба.

Всеки модел от линията е направен от рециклиран полиестер или екологично чист памук и носи етикета Join Life - глобална инициатива за устойчиво развитие и безопасно производство. Стандартите на Join Life включват използването на технологии за пестене на вода, възобновяема енергия или създаването на продукти от екологично чисти суровини, както и събирането на ненужни използвани дрехи и безвредни за околната среда опаковки за покупки в магазините.

Снимки на ледници, редки снимки на арктически вълк и червена панда са отпечатани върху пухени якета, суитшърти, тениски, както и върху аксесоари, включително чанти и раници. Правете стилни покупки с грижа за природата!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA