Букет цветя и сладка круша в новия аромат на Louis Vuitton

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 13 ноември 2019

Парфюмерът Жак Кавалие продължава да попълва колекцията от аромати на Louis Vuitton със сладки и женствени композиции. Запознайте се с новия и десети аромат за жени - Coeur Battant. В прозрачното шишенце с тапа, която вече стана традиционна за модната къща, се смесват нотки на узрели круши и бели цветя - нарцис и египетски жасмин. Коктейлът се превърна във въплъщение на импулсивността, чувствеността и желанието да се насладим на живота. Съгласни сме, че в мъгливите и сиви мигове от есента глътката свеж въздух под формата на нов аромат няма да навреди на никого.

Новият аромат бе представен от Ема Стоун. Във видеото, заснето във вила „Малапарте” на италианския остров Капри и в парижкия Лувър, червенокосата актриса и носителка на Оскар се разхожда по цветно поле, танцува в лъчите на залеза и се целува с непознат.

Клипът е заснет от Ромен Гаврас - той за първи път работи с Louis Vuitton. Френският режисьор от гръцки произход е особено добър в заснемането на музикални клипове - като доказателство е сътрудничеството му с Кание Уест, Джей Зи, M.I.A. Освен кампанията, Louis Vuitton подготвиха и видео, в което Ема лично разказва за процеса на заснемането. Насладете се и се вдъхновявайте.

Louis Vuitton

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA