Коледа идва! Ние открихме перфектния подарък за теб!

Силвия Канин
Силвия Канин 13 ноември 2019

Какво по-магично има от чистото небе нощем, когато можеш да видиш всички бляскави звезди, да помечтаеш за непознати вселени, да си пожелаеш нещо без причина?
Точно от съвършенството на звездното небе е вдъхновена новата Празнична колекция на Pandora. Блясъка на искрящите кристали, наситеността на синьото, носталгичните нотки и усещането за шармантна магия описват стилните бижута. 

pandora

Празничната колекция на Pandora има две подколекции - "Безкрайна елегантност" и "Свещена сила", където нежни ангелски криле, падащи звезди и множество сияйни детайли - ни напомнят колко важно е нашето място във Вселената.
Създадени с идеята за най-различни комбинации и съчетания, съвършено прилягащите едно с друго бижута от „Безкрайна елегантност" и „Свещена сила" са идеалният коледен подарък за всички, които обичаш!
pandora

Напълно в тона на задаващите се празници и тематичния небесен възглас, тази зима Pandora представя и своята изцяло издържана в стерлингово сребърно колекция Pandora зодии. Астрологичните символи, които будят вълнение в почти всички представителки на нежния пол, идват под формата на талисмани. Те се допълват идеално с прелестните предложенията в Празничната колекция за 2019 г. 
Актуалният дизайн и новият специален начин на поставяне на кристалите в Празничната колекция на Pandora допълнително подчертават сияйния им блясък и придават аристократичен завършек на всяка визия, която искаш да създадеш. Използвай бижутата от Pandora зодии и Празничната колекция, за да засвидетелстваш любовта и всеотдайността си към тези, които обичаш, поднасяйки им перфектния подарък за най-магичня празник от всички... Коледа.

За всички, които обичаш – pandora.net

pandora

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA