Петте задължителни зимни тренда

Ако трябва да подредим зимния гардероб в пет точки, той би изглеждал така...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 декември 2019

 Докато всички се оплакват от студа, вятъра, снега и всички съпътстващи зимата фактори, ние в GRAZIA се заехме да проверим кои са най-горещите трендове за тази зима. Резултатът четете в следващите редове, които имат всичко нужно, за да ви уверят, че дори минусовите температури не могат да ни спрат да изглеждаме, и най-вече, да се чувстваме добре!

boots

ЧЕРНО, КАФЯВО И… ДРЪЗКО

3, 2, 1… СТАРТ! Този сезон обувките са тежки, груби, изразителни, минималистични и задължително в черно или кафяво. Видяхме ги в ревютата на Prada, Alexander McQueen и куп други световноизвестни дизайнери и смятаме, че е време е да се сдобием с чифт от тях. Все пак има ли нещо по-практично и стилно за снежен ден в града?

coat

GO LONG OR GO HOME

Палтото е неизменна част от есенно-зимния гардероб във всеки един сезон. И този не е изключение. Единствената разлика, която бихме могли да открием, е в дължината. Saint Laurent залагат на бяло, Balenciaga включват в ревютата си златни елементи, а ние черпим вдъхновение от уличния стил на любимите ни топмодели, които знаят отлично, че колкото по-дълго е палтото, толкова по-ефектна и впечатляваща е визията ни.

pl

КАРЕ, КАРЕ, КАРЕ

Някъде измежду ученическите униформи, класическият шотландски тартан и гръндж стила от 90-те, се ражда и така актуалният кариран плат. Няма как да сбъркате, ако заложите на костюм в каре, който комбинирате с подходящите аксесоари. Бонус точки: statement рамена. Големи, обемни и интересни.

t

ТЮЛ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР

Измежду всички дръзки модни решения, които предстои да вземем този сезон, редно е да обърнем поглед към тенденция, която е истинско олицетворение на женствеността във всички нейни проявления. Роклите от тюл. Всъщност всичко от тюл. За есен-зима 2019/2020 го виждаме в колекциите на Valentino, Simone Rocha и др., и сме напълно съгласни, че това е тренд, който определено има своя живот далеч от червения килим.

bags

ТОПЛИ И УДОБНИ

Чантите на зимата са тук! Fendi и Chanel са първите, които ги показаха на подиума, а вече все повече модни блогъри ги включват в своите постове, което е само едно от доказателствата, че пухкавите чанти с косъм са перфектния спътник на всяко градско момиче.

Фотография: Profimedia, Instagram, @juliahengel

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA