Кара Делевин за Puma, Орландо Блум за Hugo Boss, Джей Ло за Guess... И нека бъде пролет!

Заглавието казва достатъчно. Смятаме, че официално сме готови да посрещнем новия сезон!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 януари 2020

Кара Делевин за Puma

Кара Делевин за Puma

Орландо Блум за Hugo Boss

Орландо Блум за Hugo Boss

Орландо Блум за Hugo Boss

Орландо Блум за Hugo Boss

Дженифър Лопес за Guess

Дженифър Лопес за Guess

Дженифър Лопес за Guess

Макар тепърва да се сблъскваме с проявленията на зимата, в света на модата вече е пролет. Най-големите брандове представят рекламните си кампании за предстоящия сезон, а ние сме повече от щастливи, когато се оказва, че са представени от любимите ни звезди. Кара Делевин е дългогодишен посланик на Puma, което е причината именно тя да бъде лицето, което промотира новите маратонки на бранда - PUMA RS, разработени специално за тичане. Очаква се те да намерят място в гардероба на активната жена, а още повече, представени от Кара, със сигурност няма как да останат незабелязани.

Орландо Блум е звездата, която екипът на Hugo Boss избира за новата си линия очила. Властелинът на пръстените и сърцето на Кейти Пери сподели черно-бял кадър от сесията в социалните мрежи, които използва, за да обяви вълнението си от предстоящата колекция. Това е второто рекламно партньорство между Блум и немския бранд след аромата Boss Orange. "Тази кампания е толкова смислена. Радвам се, че мога да представлявам Hugo Boss. Беше много забавно", споделя още 43-годишният актьор.

Джей Ло... какво повече можем да кажем? Латино дивата се завърна в редиците на Guess. "Когато участвам в някаква колаборация, винаги мисля за героя, който искам да изиграя. Усещането в тази кампания е за италианска филмова актриса от 60-те, смесена с Мадона от 80-те и малко София Лорен", разкрива Jenny from the Block в изявлението си по случай реализирането на снимките в публичното пространство. Всички страхотни кадри, за които говорим, ще откриете в галерията ни по-горе. Нека бъде пролет!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA