Устойчив стил по време на пандемия

Този сезон колекцията H&M Conscious Exclusive ще се предлага само онлайн на hm.com от 26 март

H&M Conscious Exclusive пролет/лято 2020

H&M Conscious Exclusive SS 2020

H&M Conscious Exclusive SS 2020

H&M conscious exclusive SS 2020

H&M Conscious Exclusive SS 2020

H&M Conscious Exclusive SS 2020

H&M Conscious Exclusive SS 2020

Колекцията Conscious Exclusive на Н&М се завръща тази пролет в непредвидените обстоятелства на извънредната ситуация, но с много от блясъка на Златния век и пътешествията с влак. 

Като приема кръговата мода за своя философия, Conscious Exclusive и тази пролет предлага устойчиви технологии и иновативни идеи.

Инспирирана от емблематичния спален влак Le Тrain Bleu, който през 20-те години на миналия век се движи от Кале до Лазурния бряг, тя включва екстравагантни вечерни рокли и ефирни дневни модели.

„Тази пролет дизайнерският екип на Conscious Exclusive взима под внимание емоционалната издръжливост и бъдещия живот на дрехите, разработени с изключителна прецизност. Екипът обърна още по-сериозно внимание на състава на материите и прибегна до използването на техники за боядисване с по-малък отпечатък върху околната среда - всъщност използвахме естествено багрило от смляно кафе, събрано от производствените офиси на Н&М. Стремежът ни е да прилагаме истински холистичен подход към устойчивостта, както и да създаваме специални продукти, които ще се използват цял живот", казва Ан-Софи Йохансон, креативен съветник в Н&М.

Когато планетата се задъхва, единственото, което можем да добавим, че това е правилната посока на модата в световен мащаб.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA