Изненадващият моден тренд: маргаритките

Най-горещите месеци носят със себе си нова вариация на флоралния принт, която просто ще обикнете.

От няколко месеца насам най-горещите модни тенденции се движат в параметъра между 80-те и Милениума. С началото на топлите летни дни и хладните вечери, отново се отправяме към миналото. Този път спирката ни е безгрижното детство, в което цветята са единствено и само символ на един красив и усмихнат свят.

тейлър

Всички сме наясно, че флоралните мотиви никога не са излизали от мода и задължително присъстват в пролетно-летния гардероб както на жените, така и на мъжете. Ако обаче искаме да бъдем максимално конкретни, за да сме в унисон с последните стилни правила, то трябва да се подготвим за инвазията на маргаритките, защото в следващите дни ще започнем да ги виждаме навсякъде…

Не сме убедени дали е заради последния сингъл на Кейти Пери, но белите цветя с жълто в средата са новия сигурен начин да разберем, че времето навън предполага вечери с приятели, коктейли и дълги уикендни преживявания.

кейт

Имайки предвид, че Тейлър Суифт и Кейт Мидълтън одобряват тренда и го носят както върху пуловери, блузи и рокли, така и върху различни аксесоари, трудно можем да спорим. Присъствието на маргаритките на котешката пътека също бе доста силно - Paco Rabanne ги направи свой основен акцент в няколко визии, а уличната мода, от своя страна, дълго време очакваше нещо подобно, за да може монохромните и color-blocking визии да си вземат почивка.

365

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA