Памела Андерсън представя първата си колекция веган чанти

Горещата блондинка пуска на пазара специална дизайнерска колаборация, зад която стои мисълта за природата.

Памела Андерсън по блейзър и високи токчета? Не, не става дума за въображаем римейк на "Спасители на плажа", а за новата капсулна колекция на блондинката, разработена съвместно с Ashoka Paris.

424

Френският бранд е известен с изцяло веган аксесоарите си, изповядващи философията на устойчивата мода в нейната абсолютна цялост, а специалната дизайнерска линия, която вечно коментираната блондинка разработва в продължение на близо 16 месеца, съдържа четири чанти - налични в червено, черно, кремаво и цвят теракота.

Това е вторият път, в който Андерсън застава пред камера като лице на модната къща, но го прави с удоволствие, защото работата им напълно отговаря на нейната веган етика. 

7

Колекцията се "отличава с оригиналнен дизайн, златисти закопчалки и релефни послания", които се намират във вътрешната част на всяка чанта и призовават за природосъобразно мислене, което е повече от наложително в днешно време.

https://www.instagram.com/p/CBkWcPsKe9U/

"Зад звездата открихме интелигентна, достъпна, искрена и креативна жена, която прелива от идеи и енергия", споделя творческият екип на бранда. "Именно тази уникалност успяхме да изразим чрез колекцията Pamela Anderson x Ashoka Paris." Кадрите от рекламната кампания преливат от сексапил и са в стила на Памела, която знае как да провокира, но и да бъде героят на деня.

47

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA