Романтичната страна на Jacquemus в житните поля на Франция

Луксозната френска модна къща представи пролетно-лятната си колекция за 2021 г. със специално отношение към любовта.

Симон Жакмю неслучайно е от модните визионери, които следим с любопитство и интерес. Дизайнерът е известен с това, че обича да представя ревютата си из най-красивите кътчета на Франция, а ситуацията в момента със сигурност допринася за чара на последните му творчески решения.

Екипът на бранда представя новата си колекция L'Amour в красивите житни поля, празнувайки любовта, макар и на два метра разстояние.

"Представях си, че хората ще се съберат заедно, празнувайки любовта", споделя Симон в офциално изявление. "Всъщност всяко решение, което вземам относно JACQUEMUS, се мотивира първо от любовта и здравия разум. С тази по-малка колекция, представена главно на нашето семейство и приятели, ние интерпретираме скромните материи и предмети, с които живеем, а те имат собствени истории, които да разкажат."

Моделите в пролетно-лятната колекция на бранда за 2021 г. са в абсолютен синхрон със заобикалящата ги околна среда - меки нюанси и земни цветове като бежово, бяло, розово и слонова кост. 

https://www.instagram.com/p/CCt9UdCD_WU/

Във време, в което големите модни къщи пренасочиха влиянието си изцяло към онлайн ревютата, се радваме да видим, че някои от тях все пак решават да се доверят на живата връзка и го правят по такъв въздействащ, романтичен и креативен начин. Jacquemus определено заслужава силни аплодисменти... отново! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA