Камера, пъзел и колело Saint Laurent - да, и не само!

Луксозният френски бранд предлага на почитателите си много ексклузивни аксесоари, които правят лятото още по-вълнуващо.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 август 2020

Напоследък модната индустрия преживява абсолютен катарзис, а всички брандове започнаха да изненадват с ходовете си, за да може техните почитатели винаги да имат подръка нещо креативно и различно, което до този момент стилният свят да не е виждал.

Творческият екип на Saint Laurent Rive Droite представи новата си богата колекция от ексклузивни артикули, посветени на летния лайфстайл. С други думи, нещата, от които със сигурност ще имаме нужда в горещите дни. Възползвайки се от лансирането си в последните седмици на август, гамата продукти включва много специални плажни аксесоари като надуваем пояс, плажни играчки и кърпи - всички те с логото на бранда, който знае как да впечатлява.

За басейна също са подходящи джапанките с леопардов принт, елегантните колонки и матираната черна бутилка за многократна употреба. За спортните фенове има специални килимчета за упражнения, тежести, колело, дъска за сърф, скейтборд и други артикули, които ще помогнат в постигането на перфектното бързо ежедневие. За почитателите на спокойните занимания има няколко вида полароидни камери, пъзели, както и дизайнерски чаши за уиски. Да, ако имате малко излишни пари, със сигурност не е лоша идея да добавите нещо от колекцията в личния си архив с притежания.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA