Още 25 впечатляващи визии от улиците на Копенхаген (ГАЛЕРИЯ)

Дамите от втората най-щастлива страна в света определено знаят как да се обличат, за да впечатлят.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 август 2020

Не знаем защо, но има нещо приятно и успокояващо в снимките със street style визии от улиците на Копенхаген. Може да е заради това, че тази година е всичко друго, но не и типичната, в която всичко е цветно и бляскаво, но вероятно е поради факта, че Датската седмица на модата е една от малкото константи в модната индустрия, за която тази година е повече от различна.

Изпълнителният директор на най-важното събитие в световния моден календар неотдавна сподели, че вярва във важността на личните срещи и заедно с екипа си ще направи всичко възможно, за да събере необходимите професионалисти и фенове на безпогрешния стил, за да бъдат представени най-горещите тенденции за предстоящия сезон.

Вече направихме една страхотна селекция с 24 визии, в които се влюбихме истински, но разбрахме, че тя не е била достатъчна. Стилът по време на пандемия е не само възможен, но и страхотен - разкроени модели, нестандартни принтове, oversize блузи и панталони, буфан ръкави и много, много цветове. Да, тази есен далеч няма да бъде изпъстрена само в кафяво, сиво и черно - в нея има солидна доза зелено, синьо, бяло, жълто и толкова възможности за интерпретация, че ще е цяло престъпление да прибегнем до всичко, което обличаме постоянно, просто защото изглежда добре.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA