Хейли Бийбър и Бела Хадид са новите музи на Versace

Супермоделите застават пред обектива, за да впечатлят със сексапилния нов аромат на луксозната модна къща.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 септември 2020

Кой друг освен Донатела Версаче да обяви рекламна кампания с участието на Бела Хадид и Хейли Бийбър? Наслаждавайки се на средиземноморското слънце, супермоделите поразяват с красота и свежо настронеие, промотирайки новия аромат на модната къща - Dylan Turquoise.

https://www.instagram.com/p/CFHtXEyqjN5/

Третият парфюм от ароматната линия на луксозния бранд съдържа нотки на цитрусова и мандаринова есенция, както и лимон и розов пипер. Тоалетната вода пък олицетворява флорален дървесен аромат, съчетаващ венчелистчета от жасмин и екзотичен сок от гуава с бял мускус.

Равни части блясък, сексапил и лято - така може да опишем кадрите от кампанията, за която Хадид и Бийбър позират на тропическия остров Кавало. Съвременните икони на котешката пътека промотират бляскавата бутилка с елементи от гръцката митология в тематичните цветове за бранда и линията.

https://www.instagram.com/p/CFJnOIXq56R/

Докато ароматите ще бъдат достъпни на пазара в Италия още в рамките на следващия месец, парфюмите Dylan ще достигнат американските почитатели през февруари 2021 г. с линия, включваща душ гел, лосион за тяло и дори пяна за коса.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA