Dolce & Gabbana на пътешествие в италианското минало

Този път луксозният моден бранд залага на рустикална атмосфера, семпли модели и усещане за пълен кръговрат.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 ноември 2020

Когато си в света на модата повече от 20 години, вариантът да не се изтъркаш и да не станеш скучен на останалите е възможен, само ако разполагаш с достатъчно креативен екип и ясна визия за нещата. Такъв определено е случаят с Dolce & Gabbana, които винаги запазват блясъка и изискаността си, но и излизат извън традиционните рамки.

След като тази година ни предизвика да открием новото "нормално", луксозният италиански бранд се отправя на пътешествия в Сицилия, където е заснета и есенно-зимната рекламна кампания за 2020 г. Кустоначи е точната локация, осигуряваща рустикалната и естествена атмосфера в черно-белите фотографии, които са истинско произведение на изкуството.

Брандът отново намира своя чар в отраженията на миналото и древната занаятчийска традиция, умело преплетени с впечатляващите и семпли модели. В галерията по-горе ще откриете всички кадри от рекламната кампания, в които звездите на котешката пътека позират напълно естествено сред хората от селото и пренасят лицата, сърцата и възгледите ни в "националното фолклорно минало" на Италия. Одобряваме с две ръце!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA