Нека отброим бляскавите моменти до Коледа

Новата колекция на SWATCH е интересно съчетание на стилове, позволяващи на всеки да открие подходящия за себе си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 декември 2020

Отново дойде онова време от годината, в което трескаво започваме да търсим прекрасни подаръци за любимите си хора. Сигурният начин да ги изненадаме с нещо красиво под елхата е да заложим на бляскав и елегантен подарък, който не само ще направи празниците по-бляскави и елегантни, но и цялото ежедневие оттук нататък.

Зимната колекция на SWATCH отново е тук, за да повдигне настроението с искрящ блясък, повлиян от модните тенденции на сезона. Моделите от линията GLITTERSPACE са интересно съчетание на стилове, позволяващи на всеки да открие подходящия аксесоар и подарък спрямо личните си разбирания.

Разбира се, задачата е много по-лесна, когато познаваме добре хората около нас, но всички празнични модели на швейцарския бранд обещават да впечатлят бъдещите си притежатели. Лесна задача, предвид обстановката. Още по-лесна, ако заложим на SWATCH.

Имаме 1 минута да сложим върха на елхата, 40 - да открием перфектното дърво. 20, за да стигнем до вкъщи. 3 минути, за да избягаме от там, ако стане твърде напрегнато. Времето е това, което ние успеем да извлечем от него. Нека тази Коледа бъде изцяло магично и вълнуващо!

85

Всички горещи празнични модели ще откриете още сега на SWATCH.BG.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA