Романтичен или секси Свети Валентин?

Новите предложения на Victoria's Secret търсят отговора на точно този въпрос.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 януари 2021

Victoria's Secret почти винаги дават на феновете си точно това, което искат - сладки, романтични модели с нотка предизвикателност за онези от тях, склонни да покажат нещо различно пред любимите си хора в спалнята.

Повечето рекламни кампании на бранда са решени в пастелни нюанси и представени от вече добре познатите ангели на VS. Колекцията за Свети Валентин не прави изключение, защото пред обектива на Карин Бакоф застава Тейлър Хил. Ако все пак решите да игнорирате очевидния факт, ще забележите, че този път кадрите са откровено секси.

Да, има някои попадения, които намираме за леко странни, но просто защото ние имаме предубеждения към розовото бельо на цветчета, не означава, че тренди статусът им е за подценяване. Освен флоралните елементи, измежду горещите модели за най-романтичния ден в годината, виждаме много дантела и пастелни розови нюанси. За тези, които се осмеляват да заложат на нещо по-отличително, има и попадения в лилаво и задължителното за 14 февруари огненочервено.

В галерията по-горе ще откриете всички кадри от рекламната кампания на бранда. Достатъчен повод да ги разгледате е фактът, че човекът, отговорен за прическите, е българинът Георги Сандев. Аплодисменти от нас!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA