Какво да носим, когато сме вкъщи 24/7?

Отговорът не е лесен, но модните визионери намериха правилното решение.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 февруари 2021

Мартин Грант е от онези модни визионери, които колкото и да искаме (а ние не искаме!), трудно можем да подминем.

"Все още се придържам към наличните тъкани, за да не се произвеждат прекалено много неща, и все още работя, използвайки стилове и форми от предишни колекции, които актуализирам", споделя австралийският дизайнер, известен с работата си от отпадъчни материали.

Неговата нова колекция е главно вдъхновена от носталгичните спомени за училищните униформи, които тук не са най-непоносимото нещо на света, а истински стилно решение, готово да бъде обикнато и носено с години. 

Понеже е наясно, че ще продължаваме да прекарваме солидна част от времето си вкъщи, Грант залага на комфорта и изработва шикозните си възприятия с памучен тартан, широки крачоли и меки платове. "Мисля, че всички имаме нужда от малко мекота в живота си", казва самият той. 

Кадрите от рекламната кампания олицетворят прекрасно ежедневието ни вкъщи 24/7, а сдържаният подход на бранда му печели много фенове. Сигорни Уийвър носи палто от същата тази Pre-Fall колекция в един от скорошните епизоди на френската поредица "Call My Agent!". Това е доказателството, че старото никога не е изглеждало по-ново. И по-секси.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA