Louis Vuitton ни кани на оптимистично пътуване във времето

Луксозният френски бранд отново решава да разчупи стереотипите и да ни покаже, че не е необходимо есенният сезон да бъде решен в сиво и черно.

Преди година Никола Геские организира последното модно ревю в онзи вид, който бяхме свикнали да виждаме и възприемаме - преди да се случат пандемията и съпътстващите я ограничения.

Сега креативният директор на Louis Vuitton представи новата си колекция в Michelangelo Gallery в Лувъра, партнирайки си с италианското артистично ателие Fornasetti, за да създаде един илюстриран свят, в който съвременният дизайн се преплита умело с историята и митологията за наистина оптимистично пътуване във времето.

"Тъй като всички сме в неподвижна ситуация, трябва да удвоим въображението си, за да измислим необикновено пътуване", споделя той за самата колекция, която, въпреки изпитанията на духа, успява да запълни с много цветове, принтове и текстури, предизвикващи ни да избягаме от традиционните кафяво, черно и сиво.

"Исках нещо въздействащо - нещо, което предава надежда и радост за това, което предстои, и хората да се забавляват, докато го гледат", коментира Геские, закривайки първата в историята изцяло виртуална Парижка седмица на модата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA