Моника Белучи отново е музата на Dolce & Gabbana

Иконата на италианската красота е звездата в новата рекламна кампания на бранда.

Само три години след пускането си на пазара, чантата Devotion на Dolce & Gabbana успя да се превърне в част от емблематичните модели на бранда, най-вече заради представянето си в различни материали, форми, размери и цветови вариации.

Аксесоарът със сърцевидна закопчалка е декларация за любов, отдаденост към елегантното майсторство и отношението към детайлите на модната къща, която отново приветства в редиците си величествената Моника Белучи.

"Моника Белучи е емблемата на италианската красота в света. Приятелското ѝ отношение ни кара да се гордеем, а нейният чар дава невероятна светлина на нашите творения. С Моника споделяме отдадеността към красотата, майсторството, работата, семейството и Италия. Удоволствие е да можем да разкажем цялата тази любовна история заедно с нея", гласи официалното изявление на Доменико и Стефано.

Неотдавна дъщерята на Моника и Венсан Касел - Дева оглави рекламна кампания за един от новите аромати на модната къща, която просто не спира да пуска корените си и да ни кара да мечтаем за бягство от реалността.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA