Новата колекция на Savage x Fenty носи специално послание

Риана представи първата си колекция, посветена на LGBTQ общността.

Savage x Pride е първата колекция на Риана с цели 25 модела, посветени за всички членове на LGBTQ общността. "Трябва да оцените автентичното си аз. Много съм развълнувана от тази колекция, защото тя е знак на любов и подкрепа към общността, която включва толкова много наши клиенти, членове на екипа и фенове", споделя барбадоската дива при голямото представяне.

Капсулната колекция включва пъстри модни решения като дантелени сутиени, неонови якета, многоцветно бельо, а моделите пред камера са реални членове на общността, които казват, че възможността да се изразят по начина, който чувстват със сигурност е страхотна и необходима.

За да докаже, че наистина вярва в каузата, творческият екип на Savage x Fenty ще дари част от приходите на пет благотворителни организации, фокусирани именно върху това да подкрепят движението във всички негови форми.

Както винаги, артикулите се предлагат в размери от XS до XXXL, а цените започват от 16.95 долара. Най-скъпото парче в линията е на стойност 69.95 долара. Рири did it again.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA