Колко е часът ли? Време е за лято!

Новите BIOCERAMIC модели на Swatch са перфектното лятно решение за моментите, които искаме да запомним.

Oще от самото начало часовниците Swatch Originals преобръщат света с главата надолу. Това, разбира се, е повече от впечатляващо, защото олицетворяват перфектно същността и творчеството на бранда със своите завладяващи цветове, удивителни материали и интригуващ дизайн.

И понеже ние винаги сме били "за" автентичността, отстояването на позициите и, да не се лъжем, атрактивния стайлинг, смятаме да поверим летните си моменти именно на тях.

Всичко казано дотук ще откриете в часовниците от новата колекция BIOCERAMIC. Те са изработени от керамика (логично, но да бъдем максимално точни) и биоразградими материали в съотношение 2:1 и са следващият своеобразен ход на марката в търсенето на устойчивост.

Първите модели, преживяващи въпросната реинкарнация, са добре познатите ни такива от семейството BIG BOLD, които се отличават с големина на корпуса от 47мм., прецизен кварцов механизъм, водоустойчивост и удароустойчивост. Това, което ги прави перфектни за лятото? Свежите пастелни нюанси и цветови комбинации. Спокойно, има варианти и за класиците.

Swatch отново ни показват, че времето зависи изцяло от нас. Понякога може да имаме 10 секунди да отговорим на обаждане, 3 секунди да отворим вратата и само една секунда да погледнем часовника си, за да разберем колко време сме били във въртележата от случвания. Хубаво е, когато ни помагат.

Всички горещи модели и летни предложения ще откриете на swatch.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA