The ultimate A/W guide: Всички модни Do's & Don'ts

Добре дошли в най-подробния, практичен и актуален style guide. Може да ни благодарите по-късно...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 септември 2021

ЗАПОЧВАМЕ С МОДАТА НА НОВИЯ СЕЗОН ТУК → →

ЗЕЛЕНОТО ИЗПРЕВАРИ ПРОЛЕТТА

Ако искате да сме максимално практични, ще го кажем така: купете си тренч или палто в зелено. Не маслинено или ярко, а този една идея по-тъмен земен нюанс, който изглежда прекрасно в комбинация с бяло и синьо.

СБОГУВАЙТЕ СЕ СЪС СКУЧНИТЕ КОЖЕНИ ЯКЕТА

Никое кожено яке не може да бъде наистина скучно, но сега то трябва да носи послания на гърба, да има обемни ръкави, вериги по яката или пък ресни в долната си част. За препоръчване е цветът да остане черен.

НАЙ-АКТУАЛНИЯТ ЦВЯТ: ЛАВАНДУЛОВО

За целия гардероб, във всеки един момент от есента. Тази пастелна вариация на лилавото е истинска златна мина за споделени Instagram кадри и слязла от подиума, директно ще влезе в гардероба ни поне до декември.

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ДЕНИМЪТ Е РАЗКРОЕН

Skinny джинсите остават на заден план и ще дадат поле за изява на разкроените модели, които донасят комфорт и същевременно немалко опции за атрактивен стайлинг.

ЧАНТИ, КОИТО УСМИХВАТ

Май това е най-подходящото и не чак толкова ексцентрично определение за задължителните есенни модели, които ще изкъпем в ярки нюанси, комбинации от принтове и големи лога.

COLOR-BLOCKING КОСТЮМ ЗА РАЗКОШ

Техниката, която искрено обожаваме, този сезон ще преживее нова трансформация, благодарение на комбинацията от близки, но далечни нюанси. Вижте дуетът между прасковено и розово.

РЕТРО БИЖУТА, БЛЯСКАВИ БИЖУТА

Пръстените и гривните на последните месеци от 2021 г. може да ви върнат към моментите, в които сте претърсвали кутиите за бижута на майките и бабите си, но е факт - ще бъдат сребърни, обемни и смели.

ОТНОВО ЩЕ ИМА ЦВЕТЯ

Съвсем спокойно можем да обособим глава в модната история за тенденции, които непрекъснато се появяват на подиума. Цветята са от тях. През октомври и ноември ще ги виждаме върху дългите рокли и ризи.

ПУХКАВИТЕ ЯКЕТА НЕ СА ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ

Може да се каже, че дойде времето от годината, в което якетата са задължителни сутрин и вечер, а понякога и около обедните часове. Изберете своя любим пухкав модел и го оставете да води. Превод: яркочервено яке и панталони с принт са абсолютно DON'T. Бяло яке и сив панталон - DO, DO, DO.

Този уикенд решихме да подчиним GRAZIAonline.bg на всички есенни тенденции, които ще виждаме, носим, обожаваме, запазваме в Instagram или опитваме всячески да вкараме в употреба.

Логичното начало е с горещите модни попадения, обещаващи цветна есен и склонност наистина да обикнем мрачните дни и падащите листа. Сериозно!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA