Младостта и свободата продължават да вдъхновяват Louis Vuitton

Никола Геские представи есенно-зимната колекция на марката в Париж и ни отвя с нестандартни силуети, ярки принтове и богата палитра от цветове.

Макар често да използва исторически препратки във вижданията си за Louis Vuitton, този път Никола Геские се фокусира върху младите хора, младият дух и желанието да бъдем млади.

Бележките за есенно-зимната колекция на луксозния бранд я дефинират като "излет в забележим, мимолетен, решаващ момент от периода, когато всичко излиза на преден план в цялата си невинност и проницателност".

Хо Йон-юнг, настанила се под светлината на прожекторите с участието си във феномена "Squid Game", откри шоуто и показа, че посоката на креативния екип е насочена към милениалите и представителите на поколението Z, които вече са започнали да се ориентират към красивите high fashion попадения.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 50 МОМЕНТА ОТ СЕДМИЦАТА НА МОДАТА В ПАРИЖ, КОИТО МОЖЕ ДА СТЕ ПРОПУСНАЛИ

Видяхме много вечерни рокли, плътни пуловери, деконструирани силуети, комбинация от принтове и толкова ярки цветове, че ако не знаехме за какъв сезон става дума, не бихме могли да посочим ревюто за зимно такова. Не забравяйте да погледнете отблизо големите чанти, по-скоро напомнящи малък куфар, дългите вратовръзки и детайлите, изскачащи от всевъзможни страни.

Именно младостта и присъщата ѝ свобода вдъхновяват Геские, който казва, че въпреки всички проблеми, вижда "вдъхновяващ идеализъм" и има надежда за по-добър свят. Дано е прав.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA