Най-стилните обувки, които ще носим тази есен

Новите колекции в CCC ни карат да очакваме студеното време от годината с искрено нетърпение.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 18 август 2022

Спокойно, спокойно, и тази есен идва с разнообразие от класически и модерни обувки дамски.

Въпреки че по стара традиция студеното време от годината започва с нови, красиви маратонки, тенденциите за сезон A/W 2022 са много неща, но не и семпли. Перспективата, която видяхме по подиумите, улиците и feed-овете, е просто go hard or go home. Експлозията от цветове, височини и текстури не е за всеки, но удобството - 100% ДА. So let's go!

vbghn

КОД: КОМФОРТ

Когато цяло лято сме носили отворени обувки и сме били боси по плажа, с първите глътки есен смятаме, че е важно да изберем модели, в които краката ни да дишат. Ние харесахме този така класически вариант в черно - за да отива на цветните есенни рокли и да осигури така мечтания градски шик.

И след като вече сме записали присъствието си на плажната ивица, обикновено идва време за разходките в парка и преходите в планината. За нас, непрофесионалните планинари, стилът и комфортът вървят ръка за ръка, когато изпишем обувки дамски в Google. 

Ключовото е подметката наистина да бъде мека и да обхваща крака във всякакви позиции. Идеята е да го чувствате като в чорап и да не мислите, че ще паднете във всеки следващ момент. На почит от септември ще бъдат ярките нюанси, така че модел в розово е повече от логичен избор.

vbn

И МАЛКО ШИК

От гледна точка на градския шик, който модните блогъри, влогъри, редактори и популярни персони демонстрираха по време на Седмицата на модата, есента не може да започне и без (поне един) чифт високи токчета.

Ако питате нас, истината е по средата - изберете класически, но и по-разчупен модел. На вас оставяме да изберете кога да сте изтънчената Виктория Бекъм и кога забавната и екстравагантна Кари Брадшоу.

fghj

БАЛЕРИНКИТЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ

Благодарете на Емили. И на Париж! Хванете приятелка под ръка и обиколете града със следобедно pumpkin spice лате - без значение дали ще изберете актуалния бежов тон с катарама (едва ли все още го нямате) или черен заострен модел, нашата picture perfect комбинация е широка цветна пола и риза с паднало рамо. О, плюс небрежни къдрици и любимото червило. Всъщност всичко, от което се нуждае съвременното градско момиче.

ghj

Фотография: Pexels

О, ЗА МАЛКО ДА ЗАБРАВИМ БОТИТЕ

Любимите ни CCC разполагат с толкова богат асортимент, който може да откриете както във физическите им магазини, така и онлайн, че изведнъж се оказахме в море от потенциални покупки.

Когато говорим за боти с бродерия, истината е, че това е напълно в реда на нещата. Сами по себе си, ботите са обемна и груба обувка, но нежните цветове и детайли придават класа и изтънченост. Знаете как да ги съчетавате и по-важното - знаете как да не ги.

dcfvgbh

Класическите грънч боти също приковаха вниманието ни и ако допреди години бяха в графата "тренд", вече категорично са в раздел "задължителни". А и нали добре знаете популярната "приказка" - "Дайте на една жена правилните обувки и тя може да покори света!" Кой иска да покорим света?

Вижте още горещи предложения на ccc.eu.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA