Разбира се, че дойде времето на гумените ботуши

Показваме ви моделите и комбинациите, с които да събирате погледи в дъждовните дни.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 16 септември 2022

Есен, есен, есен. Предизвиква толкова смесени емоции във всеки от нас. Също като добрите стари гумени ботуши.

Така де, обичаме красивите разходки и снимките на фона на падащите листа от дърветата, но не харесваме моментите (99% от тях), в които краката ни се намокрят още в началото на разходката. Сетете се за поговорката - няма пълно щастие.

Само че ние отказваме да го повярваме и тук, в ролята на добрата фея като от приказките, идват приятелите ни от CCC. Заедно с новата си богата колекция гумени ботуши, които със сигурност ще запазят краката ни сухи, но и страшно стилни, преминавайки през не толкова благоприятния климат в следващите месеци.

cdfvgbhn

EMILY IN PARIS

С идването на любимия градски сезон, пълен с цветове и модели, които сме наблюдавали внимателно по време на Седмицата на модата, някак пак се връщаме към любимата Емили и още по-любимия Париж. #SorryNotSorry.

За наша радост, полъхът френски шик е повече от доловим в кокетните розови гумени ботуши, с които можем да тичаме в дъжда, без да се притесняваме за краката си. Те ще останат стилни въпреки всичко.

цжбн

ВЕЧНАТА КЛАСИКА

Въпреки че ярките и наситени нюанси станаха толкова горещ тренд, че разбиха правилото черното да бъде основен цвят през зимните месеци - тези от нас, които робуват на старите, но златни правила в модата, със сигурност имат по чифт черни гумени ботуши, които нямат търпение да извадят от шкафа.

Ако сте изключение от правилото, молим да поправите това. Има толкова много аутфити, които могат да изглеждат "перфектни" само с черните гумени ботуши и нищо друго. Виктория Бекъм често ни го напомня, а ние като успешни ученици, кимаме послушно с глава.

дфгх

МИЛИТЪРИ СТИЛ

Милитъри стилът сякаш винаги взема превес през есента. Като че ли ни е писнало от цветните и наситени летни цветове, и имаме нужда от нещо изчистено и семпло. Да не говорим колко се откроява на фона на огнените листа, обсипали земята. Снимките стават толкова по-Instragrammable!

Няма значение дали ще ги носите със сако или шлифер, гумените ботуши в цвят каки са точно това, от което имаме нужда. Все пак живеем в ера, в която смесваме стилове, материи и текстури, сякаш правим най-нормалното нещо на света.

сдфг

КОД: БЯЛО

Има ли нещо по-есенно от изцяло бял аутфит? Да, но в същото време - не. Уютен, мек, топъл, нежен, женствен - може да продължим така до началото на октомври, но ще се наложи да признаете, че когато сме изцяло в бяло, почти говорим за магия. Гумените бели ботуши само ни помагат да превърнем мечтания аутфит в реалност.

И CCC, разбира се, чиито модели можем да закупим както в магазините, така и онлайн, докато лежим на топло вкъщи. Селекцията и при двата случая е богата, разнообразна, достъпна и искрено очарователна. Като есента.

Вижте още горещи предложения на ccc.eu.

Фотография: Pexels.com

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA